hotel STYRIA

Aktuálně

Silvestr 2019 - 2. country bál

Nebude to tak dlouho trvat a budeme se loučit s rokem 2019, abychom přivítali rok 2020. A jelikož jsme se těšili Vaší přízni při pořádání 1. tradičního country bálu, rozhodli jsme se ve stejném duchu oslavit i poslední den v roce.

Číst dál...

Moravská zabijačka v Hotelu Styria s aktivní účastí.

Poznejte atmosféru pravé zabijačky.

Zkušený pan řezník, tetičky Kudláková, Koudelková a Ptáčková, veselý harmonikář a další, kteří se postarají o nezapomenutelnou atmosféru domácí zabijačky.

Číst dál...

Najdete nás na Facebooku

Moravska zabijacka

Poznejte atmosféru pravé zabijačky.

Zkušený pan řezník, tetičky Kudláková, Koudelková a Ptáčková, veselý harmonikář a další, kteří se postarají o nezapomenutelnou atmosféru domácí zabijačky.

Zabijačkové speciality s dobrým pivem, vínem, slivovičkou, svařákem a grogem ve Vás i v chladném počasí zanechají hřejivé vzpomínky na pohostinnou Moravu.

Ubytování o den dříve v hotelu Styria.
V 8:00 hodin ranní přivítání hostů slivovicí, chlebem se škvarkovou pomazánkou a domácími buchtami.
Začátek zabíjačky v 9:00 – aktivní účast na zabíjačkových pracích jako krájení a mletí masa, kůží a zeleniny, plnění jitrnic, špejlování střev, míchání škvarků v kotli atd. – vhodný pracovní oděv.
Dopolední svačinka (mozeček s vejcem, játra a podbradek vytažený přímo z kotle, pečivo).
Volná zábava u zabijačky s harmonikářem.

Oběd formou rautu z pravých zabíjačkových specialit (světlá polévka s kroupami, ovar, vykostěné grilované vepřové koleno, mozečková omáčka, pečivo, pochutiny, křen, hořčice).

Odpolední program – další účast na zabijačkových pracích, volná zábava, odpočinek, nebo možnost doprovodného programu dle výběru a předchozí objednávky (degustace vína, soutěž v hodu sekerou na pašíka, zatloukání hřebíků, hod vidlemi na cíl atd…)

Večeře formou rautu v restauraci hotelu (zabijačkové speciality – tmavá ovarová polévka, pečené maso, zabijačkový guláš, vepřová žebírka, dušené zelí, knedlíky).

Další večerní zábava s reprodukovanou hudbou a zabijačkovým pohoštěním (jitrnice, jelítka, tlačenka, škvarky…) – na objednávku.
Zakončení akce cca o půlnoci.

Snídaně formou bufetu v restauraci hotelu.
Předání zabijačkových výslužek a odjezd hostů cca do 11:00.

Objednávky na info(zavináč)styriahotel.cz,
nebo na telefonním čísle +420 774 044 195